You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

OCAK AYI ÜYESİ SONUCU

OCAK AYI ÜYESİ SONUCU

Profesör
OCAK AYI ÜYESİ SONUCU
ARKADAŞLAR! YAPILAN OYLAMA SONUCUNDA SİLWEREYES ARKADAŞIMIZ OCAK AYI ÜYESİ SEÇİLMİŞTİR

KENDİSİNİ TEBRİK EDİYOR SİTEMİZE OLAN KATKILARININ DEVAMINI BEKLİYORUZ
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
RE: OCAK AYI ÜYESİ SONUCU
saolun arkadslar sızın oylarınız sayesınde 1 oldum yarısmadakı ve oy kullanan arkadslarıma tesekkur ederım
hıc bırınızı mahcup etmıycem verdıgım sozlerı yerıne getırcem
Daha hızlı bır ıhlforum sızı beklıo.gülücükSitedeki renk ayrımını kaldırcam herkes aynı renk olcakSmile.)

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
ilk tebrık edenım sensın saol freee(bos)Smile

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Silver bu kadar söz verme tutamazsan taşa tutarız seni ona göreTongueTongue
Hayırlı olsun bu aradagülücük
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
saol abla Big Grin meyve veren agacda taslanırWink

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
hepınız saolun sızın katkılarınızla bugune geldımTongueTongueTongue

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.