You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

atmacanın dogum gunu

atmacanın dogum gunu

Profesör
atmacanın dogum gunu
ekrem dogum gununu en ıcten dıleklerımle kutluyorum...
Allah hayırlarla mutluluklarla,huzurla dolu bır omur nasıp eder inşaAllah...
bu mutlu gununde kotu bır haber vermek ıstemezdım sana ama soylemzsem catlarım:D
FENERBAHCE SAMPIYON OLMAYACAKBig Grin SAMPIYON BURSASPORBig Grin
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-05-2010, Saat:03:11 PM, Düzenleyen: taha yusuf.
BOŞ ÇERÇEVE!
RE: atmacanın dogum gunu
ıyıkı dogdun atmaca abııııııııııııııııı:D
adminimiz cok yaşa:D allah hayırlı omurler versın allah sevdiğinle bir ömür boyu mutlu yaşatsın annnene babana hayırlı evlat etsin daha ne diyim:D:D:D:D
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
IYIKI DOGDUN EKO gülücük TABI BURDA NE ISINW AR DOGUM GUNUNDE SEVDKLERIIN YANINDA OL :D

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
S3Nİ S3VİYORUMM
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ABİ..İNŞAALLAH ÇOK GÜZEL VE HAYIRLI Bİ ÖMÜR GEÇİRMENİ DİLİYORUM RABBİMDEN..KENDİNE ÇOK İYİ BAK RABBİM MUTLULUĞUNU ASLA EKSİLTMESİN..AMİN..NİCE YILLARA ABİ..

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
ekrem ağabey doğum gününü en candan temennilerimle kutlar büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-05-2010, Saat:08:39 PM, Düzenleyen: kaba_kulak.
Forumcu
abi doüum günün kutlu mutlu huzuırlu olsun rabbim hayırlı ömürler nasip etsin inşallah:D
Degerli -turkuaz- Kullanicisi May 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Allah razı olsun hepinizden amin cümlemizden inşallahgülücük böyle günleri pek umursamam ama hepiniz sağolun hatırladığınız içingülücük taha_yusuf rüya gördün heraldegülücük şampiyonluğu stadda kutlucam pazar günü hehegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ekrem abi allah hayırlı uzun ömür versin sevdiklerinle... gülücük
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.