You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Lütfen ALLAH (C.C) Rızası için yardımlarınızı bekliyorum

Yeni Üye
Herkese selamlar .. 18 yaşımda bir delikanlıyım.. Bu güne kadar dinle ilgili fazla bir bilgim olmadı yani o tarz bir yaşayışım olmadı .. Ama son haftalarda Allah ı tanımaya Allah a yaklaşmaya çalışıyorum içimden öyle geliyo .. İnanın namaz kılmasını bile bilmem .. Ama artık değişmek istiyorum.. 2 haftadır bol bol zikrediyorum.. yürürken araç kullanırken vs vs bol bol '' laa ilahe illallah '' diyorum.. Abdestsiz dolaşmıyorum.. uyumadan önce bildiğim birkaç sureyi okuyup dua edip öyle uyuyorum..

Kardeşlerim benim eskiden kalma günahlarım çok.. Kul hakkına sanırım hiç girmedim şükür.. ama içki içtim.. haram para yedim .. zina ettim .. vs vs.. bu günahlarımı rabbim affedermi ??? ne yol izlemem gerek ? vicdanen çok rahatsızım ?? bir türlü huzura erişemiyorum .. Şunu biliyorumki Allah kapısına geleni geri çevirmez.. buna inancım tam .. Allah a yaklaşmak istiyorum .. Allah ın rahmetinin üzreimde olmasını istiyorum Allah ın varlığını kalbimde en derin şeklide hissetmek istiyorum .. lütfen bana yardım ederseniz çok sevinirim benim için gerçekten çok önemli

Esen kalın..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Lütfen ALLAH (C.C) Rızası için yardımlarınızı bekliyorum
hosgeldın genc kardesımgülücük

gunahların ne kadar cok olursa olsun Allah affedıcıdır bagıslayıcıdır.bundan zerre kadar suphenız olmasın.tevbe kapısı ruhun bedenınden cıkana kadar acık...
Allaha yaklasmanın ılk adımı olarak namaz kılmaktan baslamalısın cunku namaz dının dıregıdır.
su an anladıgım kadarı ıle dogru yoldasın,ınsaAllah sapmazsın bu yoldan.
rabbım yar ve yardımcın olur ınsaAllah...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
senın ıhtıyacın olan tum bılgıler forumda mevcut zaten.yıne bılgıye ıhtıyacın olursa,soru sormak ıstersen bızler elımızden geldıgı kadar yardımcı oluruz sanagülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Teşekkür ederim .. hayatımda ilk defa bu tür bir yoldayım.. ve huzuru burda buldum .. İnşallah hep böyle devam eder
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.