208.117.236.70 youtube.com
208.117.236.70 Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Lütfen üye Olunuz... Üye Olmak İçin Buraya Tıklayınız.
bu şekilde yapıştırdım ama olmuyor nerden açıcam bu işlemler bittikten sonra peki olmadı da bi yerde mi hata yapıyorum acaba
"Akıl susmuş ve mefhumlar cehennem! Bir raks içinde tepinip duruyor. Sloganlar yönetiyor insanları. İdeolojiler yol gösteren birer harita değil, idrâke giydirilen deli gömlekleri. Aydın dilini yutmuş; namlular konuşuyor. Bir kıyametin arifesinde miyiz acaba? Dünyayı Şeytan mı yönetiyor? Düzeni büyücüler mi bozdu? Bu kö...rdüğümü çözecek İskender nerede? "
olmuyo ya yok ondan değilde mesela bu işlemleri yaptıktan sonra nerden açıcam diyorum google dan mı yapıyorum olmuyo bu siteye erişim .......
"Akıl susmuş ve mefhumlar cehennem! Bir raks içinde tepinip duruyor. Sloganlar yönetiyor insanları. İdeolojiler yol gösteren birer harita değil, idrâke giydirilen deli gömlekleri. Aydın dilini yutmuş; namlular konuşuyor. Bir kıyametin arifesinde miyiz acaba? Dünyayı Şeytan mı yönetiyor? Düzeni büyücüler mi bozdu? Bu kö...rdüğümü çözecek İskender nerede? "
ıııııııııııııı...............şeyyyyyyyyy nasıl desemmm......hepsini yatım amaaa.... olmadı işte neyse boşverdim artık sağoll
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir,
bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız admin@islamiforum.net
adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede
gereken yapılacaktır.
Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to
admin@islamiforum.net