SEVİNÇ demiş kiRahatlatan ve kadife sesiyle E n kuytularda bekler yol gösterir giderken bilinmezlere Yalnızlığa ilaçtır derde derman Yarda hissederken kendini gözyaşlarını siler sessizce A h çekerken sen yüreğini okşar dualarıyla N erde ne zaman istersen ordadır hep...
VEFAKAR, DOST CANLISI, İYİ BİR DİNLEYİCİ HAKKETEN , KOMİK, NEŞELİ, ENERJİ DOLU , LAF EBESİ , GÜVENİLİR, EN ÖNEMLİSİ İNSAN SARRAFI KÖTÜ BİR HUYU VAR ÇOK KONUŞUYO MAŞ ÇENE VERMİŞ GERİSİNİ KOYVERMŞ OLSUN HER GÜZELİN Bİ KUSURU VAR...
VEFAKAR, DOST CANLISI, İYİ BİR DİNLEYİCİ HAKKETEN , KOMİK, NEŞELİ, ENERJİ DOLU , LAF EBESİ , GÜVENİLİR, EN ÖNEMLİSİ İNSAN SARRAFI KÖTÜ BİR HUYU VAR ÇOK KONUŞUYO MAŞ ÇENE VERMİŞ GERİSİNİ KOYVERMŞ OLSUN HER GÜZELİN Bİ KUSURU VAR...
AY Bİ DAKKA YAUW BEN REYYAN ABLAM HAKKINDA YORUM YAPMAMIŞIM HİÇ
SEVGİLİ REYYAN BU KALBIN KADAR TEMİZ SAYFAYI BANA AYIRDIĞIN İÇİN TŞK
YAHU REYYAN ABLAM SENİ ÇOK SEVİYORUM VALLA
BU KIZ SİTENIN ÇATLAĞI HEA
SANA ÇOK TAKILIYORUM DİYE BANA KIZMIYOSUNDUR İNŞ AMA SEN DE ANAMDAN EMDİĞİM SÜTÜ BURNUMDAN GETİRİYOSUN HEA
SENİ ÇOK SEVSEM DE ŞU KARARIM DEĞİŞMIYECEK
DELİİ DELİİ DELİİİİİ :PKULAKLARI KÜPELİ
Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Lütfen üye Olunuz... Üye Olmak İçin Buraya Tıklayınız.
SEVİNÇ demiş kiRahatlatan ve kadife sesiyle E n kuytularda bekler yol gösterir giderken bilinmezlere Yalnızlığa ilaçtır derde derman Yarda hissederken kendini gözyaşlarını siler sessizce A h çekerken sen yüreğini okşar dualarıyla N erde ne zaman istersen ordadır hep...
En zor anlarımın kıymetli dostumsun sen!
SAĞOL CANIM YÜREĞİNE SAĞLIK
İNŞ. SENİN DÜŞÜNDÜĞÜN GİBİ BİRİYİMDİR
Böyle biri olmasaydın kelemim yazamazdı kiiii hem ne hissettiysem onu yazdım
hiç şüphen olmasın layıksın güzel sözlere...
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
alkış
":rose: giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...
SAĞOL CANIM YÜREĞİNE SAĞLIK
İNŞ. SENİN DÜŞÜNDÜĞÜN GİBİ BİRİYİMDİR
Böyle biri olmasaydın kelemim yazamazdı kiiii hem ne hissettiysem onu yazdım
hiç şüphen olmasın layıksın güzel sözlere...
selam ben burada yenıyım ısmımden bırını gorunce sıze ılatı atmak ıstedım ben bu stede ne yapıcam onu bılmıyorum ama gezınıyorum ben daha farklı bısıler dusunmustum mesela dınuı bır kon hakkında sohbet etmek neyse gorusuruz ınsırıtık:[/color]
imamhatipli_reyyan demiş kiselam ben burada yenıyım ısmımden bırını gorunce sıze ılatı atmak ıstedım ben bu stede ne yapıcam onu bılmıyorum ama gezınıyorum ben daha farklı bısıler dusunmustum mesela dınuı bır kon hakkında sohbet etmek neyse gorusuruz ınsırıtık:[/color]
ÖNCELİKLE HOŞ GELDİN ADAŞIM BU İSİMDEN ZOR BULUNUR AMA BİR SİTEDE İKİ KİŞİ OLDUK
SOHBET KONUUSNA GELİNCE SİTEMİZİN BİR SOHBET BÖLÜMÜ VAR ZATEN AMA BURDA SADECE SOHBET YAPILMAZ PAYLAŞIM YAPILIR ESAS OLANDA BUDUR
SİTEDE NE YAPACAĞIN KONUSUNA GELİNCE GÜZEL PAYLAŞIMLAR YAPABİİRSİN MESELA
TAKILDIĞIN YERLERDE SİTE DUYURULARINDA GENEL OLARAK ANLATILDI AMA YİNEDE YÖNETİMDEN ARKADAŞLARA Ö.M LA SORABİLİRSİN YADA İSTEK ŞİKAYET BÖLÜMÜNDE SORA BİLİRSİN YARDIMCI OLURUZ
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir,
bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız admin@islamiforum.net
adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede
gereken yapılacaktır.
Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to
admin@islamiforum.net