You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

resim yarışması olsun

resim yarışması olsun

R4BİA
resim yarışması olsun
selamün aleyküm

resim yarışması olsun arkadaşlar herkes kendi yaptığı resim ya da portre resimlerini sergilesin

beğenmediyseniz şarkı yarışmasıda olabililir
en güzel şarkıyı seçip sergileyen kazaınsın halay
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Cvp: resim yarışması olsun
ilahide olabilir aslında yaa ifade

hepsi olsun yaw ilahi şarkı resim hepsi olsun dimi ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Cvp: resim yarışması olsun
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ilahide olabilir aslında yaa ifade

hepsi olsun yaw ilahi şarkı resim hepsi olsun dimi ifade

hepsi olsun en iisi..:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: resim yarışması olsun
peki resim yarışması nası olcak yani onu anlamadım ben resim yarışmasına katılmak istiyorum ve kendimizin yaptığı olcak deil mi ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
RE: resim yarışması olsun
müthiş bunu hemen hayali ressam a bildirelim sollar hepinizi müthiş resimler yapıyo gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: RE: resim yarışması olsun
relaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:müthiş bunu hemen hayali ressam a bildirelim sollar hepinizi müthiş resimler yapıyo gülücük

hıhTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Cvp: RE: resim yarışması olsun
rhythm Adlı Kullanıcıdan Alıntı:peki resim yarışması nası olcak yani onu anlamadım ben resim yarışmasına katılmak istiyorum ve kendimizin yaptığı olcak deil mi ?
evet canım kendi yaptığınız bir resim olcak örneğin bi portre yada başka bişey rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.