You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
RE: NÛR-U MUHAMMEDÎ
Esselamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü
Allah (celle celalühu)'ın Rahmeti Bereketi ve Selamı üzerinize olsun kardeşlerim.
Tekrar siz değerli kardeşlerimle buluşturan Rabbime sonsuz şükürler olsun

Bu yaz dönemi türkiyeye sıla-i rahim için geldiğim bir sırada, maneviyatı yüksek bir kardeşimle görüşme fırsatı oldu.
Kendisini pazartesi günleri aynı saatte salavat okumaya davet etmiştim.
Büyük bir heyecanla bu daveti kabül etti. Ve görmüş olduğu bir rüyasını bu vesileyle anlatmaya başladı:

''Kardeşim sen yıllar önce rüyamda, bana elinde beyaz bir kağıtla geldin. Elideki beyaz kağıdı bana uzattın. Ben o beyaz kağıdı elime aldığımda üzerinde Salavat-ı Şerifeler yazılı olduğunu gördüm.

Bana dedinki:
-''Bu Salavat-ı Şerifeleri oku ve bana da dua et olurmu'' dedin.
O an o mahalde sen ve sayısını bilmediğim kadar insanlar halka olup oturdunuz ve salavat okuyordunuz.
Kardeşim bu zamana kadar neredeydin ve bunca yıl bu halkadan beni neden mahrum bıraktın'' diyordu...
Ben bu hususu öğrenince Rabbime şükrettim.

.................................................. .................................................. .......
Selamün aleyküm
Allah celle celalühu'ın Rahmeti, Bereketi ve Selamı üzerinize olsun kardeşlerim.
Peygamberimiz sallallahü aleyhi vesellem Efendimize salavat okumak için her hafta pazartesi günleri akşam 20:00 -8- de salavat okumalarında aynı saatte buluşuyoruz.
Dünyanın neresinde olursanız olun sizleri de bizlerle aynı gün ve aynı saatte salavat okumaya davet ediyoruz.
Degerli makes Kullanicisi Dec 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
esselamü aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühu

istiaze ile baslayalim (Euzu billahi mine's-seytanirrcim) ki, Allahu Tealanin huzurundan, rahmetinden kovulmus ve taslanmis olan seytan aleyhil-lane nin serrinden Allahu Tealaya siginalim

Besmele ile baslayalim (Bismillahirrahmanirrahim) ki, Rahman ve Rahim olan Allahu Teala Hazretlerinin mübarek adiyla baslamis olalim

Hamdele ile baslayalim (Elhamdülillah) ki, Hamd ancak bütün alemleri yaratan ve maliki mürebbisi olan Cenab-i Rabbil alemine mahsustur

Havkale ile baslayalim (La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim) ki, Güc de kuvvet de ancak Allahu teala hazretlerinin yardimi ile meydana gelir

Tesbih ile baslayalim (Sübhanallahi ve bi hamdihi) ki, Allahu teala hazretlerini noksan sifatlardan tenzih ve O'nu hamd'i ile tesbih edelim

Tehlil ile baslayalim (La ilahe illallah) ki, Allahu teala hazretlerinden baska ibadete layik hicbir hakiki ilah yoktur

Tekbir ile baslayalim (Allahu Ekber) ki, Allahu teala hazretleri Yüceler Yücesidir

Hasbiye ile baslayalim (Hasbünallahü ve ni'mel vekil) ki, Allahu teala hazretleri bize yeter, O ne güzel vekildir

Ey Yar! Sanadır bu seslenişim..
Her gece buruk gönülde hüzün yürekte bekleyişim..
Her güne seni göremeden düşlerimden uyanışım..
Onca aylardan sonra nurun kalmış gözlerimde, sana hasretim..
Ey Yar! Sanadır bu özlemim..
Ne gece bitsin, ne sabah olsun..
Zaman dursun..
Dolsun mekanlar, nurunla dolsun..
Sussun tüm kainat..
Nurunla seyre doysun..
Bu yürek Senin aşkınla coşsun.

---makes---
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Aşk;

Ahad ile Şehadetin Külli gölgesindedir.

---makes---
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-01-2013, Saat:04:05 AM, Düzenleyen: makes.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.