ben bu forumda beni seven herkesin ruhaniyetine hediye ediyorum hediyemi inş Rabbim kabul buyurur ...
Geldim işte sonuna ben bu kan ırmağının,
Ben bu kan ırmağında yıkadım gençliğimi,
Çağırmıyorum daha adını sevdanın ,aşkın,
Yürüdükce uzayan bir yolsun bildim seni...
(06-06-2009 11:13 PM)duygummmm_2 demiş ki Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Lütfen üye Olunuz... Üye Olmak İçin Buraya Tıklayınız.Ben ''ECRİN'' kardeşimizin ruhaniyetine gönderdim hediyemi inş Rabbim kabul buyurur
razı olsun canım ablacım ben de sana bir yasin (dün akşam senin için okudum) ve fatiha gönderdim RABBIM kabul eder inşa-u Teala....
diğer fatiha-ı şerifi ise forumdaki kardeşlerime gönderdim...hepimizinki kabul olsun....
Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Lütfen üye Olunuz... Üye Olmak İçin Buraya Tıklayınız.
"EMROLUNDUĞUN ŞEYİ GÜRLEYEREK SÖYLE,ÇEKİNME!!!"
Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Lütfen üye Olunuz... Üye Olmak İçin Buraya Tıklayınız.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir,
bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız admin@islamiforum.net
adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede
gereken yapılacaktır.
Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to
admin@islamiforum.net