You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Herkeze Slm
aleyküm selam kardeş hoşgeldin
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: RE: Herkeze Slm
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aleyküm selam kardeş hoşgeldin
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: RE: Herkeze Slm
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aleyküm selam kardeş hoşgeldin
EZELDEN EBEDE GİDEN ALLAHIN DAVASIDIR MİLLİ GÖRÜŞ
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
s.a beyler beni banlamışlar dı tekrar geldim korkmayın söledim onlarada bursa/yıldırım dan abdurrahman 15 yasındayım herkese iyi forumlar he aynı zamanda sro delisiyim nick imden belli oluyodur heralde sro ne diye sorcak bazılarınız sro silkroad ın kısaltılmışıdır iyi forumlar
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
hoşgeldin ablama kendine ben geldim başlığıda atabilirdin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
Cvp: Herkeze Slm
HüZüN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Teşekkür ettim hoşbulduk

neden hüzün çünkü: Hüzün biraz isyandır, biraz rıza; biraz gözlerini kaçırmaktır, biraz yüreğini sunmak o yüzden Hüzünüm bende ne ararsan var yani

ay buda benden gülücük hosgeldın hosbulduk hosgeldın hosbul vsvsvsvs basım döndü yaf :D ben safak bu arada Tongue
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.