evet ablacım inci hoca gecen yıl müdür oldu sonra milli eğitimde görev yapmaya basladı gitti..
kamil mercan da iki yıl önce müdür yardımcımızdı sonr abaska bi okula gitti ona hala hasretiz cok iiyi bi adamdı hakkını ödeyemeyz..
suanki müdürümüz ercan yaren .. oda inci hocanın yıllarında öğretmenlik yapmış..
aynı sekilde turgut hocamız var Kuran-ı kerim hocası
metin çetin hocamız var Kuran-ı kerim hocası
bunlar eskiler iştee
diğerleri yeni geldi tanımazsın diye düşünüyorum
Geldim işte sonuna ben bu kan ırmağının,
Ben bu kan ırmağında yıkadım gençliğimi,
Çağırmıyorum daha adını sevdanın ,aşkın,
Yürüdükce uzayan bir yolsun bildim seni...
okul bitti benim zonguldak aihl siz kaça gidiyorsunuz ki
Geldim işte sonuna ben bu kan ırmağının,
Ben bu kan ırmağında yıkadım gençliğimi,
Çağırmıyorum daha adını sevdanın ,aşkın,
Yürüdükce uzayan bir yolsun bildim seni...
(17-09-2009 02:12 PM)ÇüRüK ViŞNe demiş ki Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Lütfen üye Olunuz... Üye Olmak İçin Buraya Tıklayınız.evet ablacım inci hoca gecen yıl müdür oldu sonra milli eğitimde görev yapmaya basladı gitti..
kamil mercan da iki yıl önce müdür yardımcımızdı sonr abaska bi okula gitti ona hala hasretiz cok iiyi bi adamdı hakkını ödeyemeyz..
suanki müdürümüz ercan yaren .. oda inci hocanın yıllarında öğretmenlik yapmış..
aynı sekilde turgut hocamız var Kuran-ı kerim hocası
metin çetin hocamız var Kuran-ı kerim hocası
bunlar eskiler iştee
diğerleri yeni geldi tanımazsın diye düşünüyorum
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir,
bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız admin@islamiforum.net
adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede
gereken yapılacaktır.
Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to
admin@islamiforum.net