You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: cinler hakkında
1) insanlara görünebilirler mi? evet
2) insanlarla işbirliği yapabilirler mi? yapanlar varmış gülücük

bunları okuduğunuz için olumsuz etkilenmişsiniz. konuya vakıf olan arkadaşlar yardımcı olurlar.
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
RE: cinler hakkında
O kötü fısıltılar iman edenleri üzmek için ancak şeytandan kaynaklanmaktadır. Oysa şeytan, Allah’ın izni olmadıkça, mü’minlere hiçbir zarar verebilecek değildir. Öyle ise mü’minler ancak Allah’a tevekkül etsinler. Mücadele Suresi 11. Ayet
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.


Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
RE: cinler hakkında
İlim talep etmek güzel bir şey. İlmi o kadar çok isteyin ki melekler dahi ilmi istediğinize inansınlar. Kuranda ilim duaları var. Onları okuyun. Sonra güvenilir kaynaklardan ilim tahsil edin. Sonrasında Allah dilerse size az kişilerin kavrayacağı şeyleri öğretebilir.

Taha-114:Fe teâlâllâhul melikul hak(hakku), ve lâ ta’cel bil kur’âni min kabli en yukdâ ileyke vahyuhu ve kul rabbi zidnî ılmâ(ılmen).

Meali:Gerçek hükümdar olan Allah yücedir. Sana vahyedilmesi tamamlanmadan önce Kur’an’ı okumakta acele etme. “Rabbim! İlmimi arttır” de.

Eğer hafızan iyi değilse şu duayı oku.

Ya Hayyü Ya Kayyûm Felâ Yefûtü Şey´ün Min İlmihî Velâ Yeûdüh.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.